ZaagMaat
Eenvoudig & snel je optimale zaagstaat berekenen. Minimaal kortverlies & maximaal rendement was nog nooit zo simpel!
Start nu!
RekenMaat
RekenMaat
Omrekenen van prijs per kuub (m3) naar prijs per meter (m1) of meters omzetten naar m3 lastig? Niet met onze Rekenmaat!
Start nu!
ZaagMaat

Beste hardhoutleverancier van Nederland.

in het jaar 2013 en 2014 zijn wij door het vakblad HoutWereld uitgeroepen tot 'Beste hardhoutleverancier van Nederland'. In 2015 zijn we genomineerd in de categorie van 'Beste Importeur' (de categorie Beste Hardhoutleverancier bestond vreemd genoeg niet meer...). De titels zijn een waardering van klanten en leveranciers die wij uiteraard vol trots ontvangen.

 

Constante kwaliteit hardhout, ruime voorraad en scherpe prijzen
Deze waardering hebben we te danken - volgens de stemmers - aan onze specifieke handelswijze, jarenlange ervaring met en passie voor hout. Dit vertaalt zich namelijk voor de klant in een bijzonder breed aanbod van kwaliteit hardhout dat door een zeer flexibel, vakkundig en loyaal verkoopteam tegen scherpe prijzen wordt aangeboden. Ook werden we gewaardeerd om de ruime voorraad, de leversnelheid en onze betrouwbaarheid.

 

Wij geloven in duurzame relaties
Trots zijn we op deze lovende woorden en hebben het dan ook onze missie gemaakt om de titel 'Beste hardhoutleverancier' in de toekomst te blijven verdienen. Dit doen we door het leveren van constante topkwaliteit in hout, aanbod, service en kennis. Wij denken hiertoe in staat te zijn omdat wij geloven in duurzame relaties. Die bouw je niet zo maar op. Die moet je verdienen.

 

45 jaar liefde voor hardhout
Meer dan 45 jaar investeren wij in hechte relaties met zagerijen over de hele wereld. Leveranciers worden steeds zorgvuldig gekozen op basis van kwaliteit, zaagprestaties en duurzame houtproductie. Ze worden met grote regelmaat bezocht en beoordeeld. Dankzij onze persoonlijk werkwijze en marktkennis kunnen onze klanten altijd rekenen op de hoogste kwaliteit, correcte prijzen, deskundig advies, snelle levertijden en prachtige houtproducten.